Tribal Love
Webmistress


Bonjour!my name is munira,eighteen.welcome to tribal love ;) don't ripp anything .Replace with your profile.


Navigation!

Diaries Owner Stuff Linkies

TAGBOARD

Put your CBOX codes here!


CREDITS

Header and full edited : Munira Hasnim
Edited By: Your Name
Others:   




Assalamualaikum. Ohh jawab salam dulu! :D Ye takyah cakap dah pun aku dah tahu yang aku dah lama tak post entry enn? No wonder lah blog aku berhabuk fuhh fuhh ~ Hm act lately aku busy gilaa sampai twitter dengan facebook aku pun tak dimandikan ohh cedih -.- Plus letih dengan customer yang mcm BOM bila hari Ahad errkk ohh btw lupa nak bagitahu yang aku cashier TF hihi . Ada sesiapa jumpa saya? K bagus! Senyum selalu kerana saya okay - okay je (; - Aku lepaskan kau untuk dia. Aku akan bagi kau bahagia sebab bila tengok kau bahagia, aku pun bahagia sekali (: Even aku tak rela, tapi aku kena buat jugak sebab aku dah aknak seksa hati kita dua. Kau dengan pilihan kau. Biarlah aku menyendiri.. Lagipun kalau kita terus mcm ni, tak semestinya relay kita kekal kan? Kita boleh jadi kawan. Tak salah kan? Tak salah kalau EX jadi kawan (: Tak salah semua tu... Aku boleh tolong kau dalam susah. Aku pun takkan lupa jasa baik kau. Bukan jenis aku nak buat orang musuh. - Kadangkala salah satu cara yang terbaik untuk dia menghargai keikhlasan cinta kita adalah dengan meninggal kan nya sejenak Tapi aku tak rasa ni jalan yang terbaik sebab lelaki mudah dapat pengganti. Kenapa masa ditinggalkan baru nak rasa kehilangan? Baru nak hargai cinta? Masa couple pun boleh kan hargai cinta? Mesti bf/gf kita rasa seronok sangat kalau cinta kita dihargai. Tapi ramai ke yang hargai keikhlasan pasangan masing - masing? Tipulah kalau aku sendiri tak pernah kecewa dengan pasangan aku. Tapi nak buat macam mana, semuanya Allah dah tentukan (: Kalau perpisahan jalan yg terbaik, kenapa kita takboleh move on? Dulu status aku memang complicated. Dalam hati kami ada rasa sayang, rindu, cinta. Tapi dua - dua ego. Now? Semuanya dah hilang. Dah takda lagi. Dia dengan jalan hidup dia, aku dengan jalan hidup aku. Padahal, dulu apa yang aku buat semuanya dengan dia. Dia teman aku makan, dia teman aku jengjalan, dia teman aku beli apa - apa kalau hari kami cuti. Dia masakkan burger semata aku yang nak makan hihi! :D Mungkin semua tu kenangan yang sekarang hilang sudah~ Tipulah kalau aku cakap tak sedih. Tipu semua tu! Tapi aku boleh buat apa? Ni keputusan kami. Kalau dah jodoh, tak kemana. Biarlah aku kehilangan dia sekarang asalkan aku tak hilang dia nanti.... Aku kuat hadapai semua ni sebab aku Nur Nadhirah hihihi. Mulut aku memang ego cakap aku takperlukan dia tapi hati lain. Takpelah, one day nanti dia akan tahu jugak siapa org yg takpernah benci and selalu sayang diaaaaaaa (: Terima kasih buat semuanya.