Tribal Love
Webmistress


Bonjour!my name is munira,eighteen.welcome to tribal love ;) don't ripp anything .Replace with your profile.


Navigation!

Diaries Owner Stuff Linkies

TAGBOARD

Put your CBOX codes here!


CREDITS

Header and full edited : Munira Hasnim
Edited By: Your Name
Others:   



Sexy grey mekk :D

Assalamualaikum! Haha eksaited nak post entry ni. Why must Sexy grey? Hihi Teedaaa! Saya beli contact lens baru yg diberi nama sexy grey. Sajaa gedik nak pakai yang berwarna sikit. Nampak comel sangat. Walawehh puji diri sendiri -.- Kata Adam, siapa lagi nak puji kita selain diri sendiri kan? Agreed. Nak tengok sexy grey tu? hihihi Onyonyonyoo :D Jebik bibir jee kerja saya sekarang ni haha. Lagi kalau merajuk wihihi. And ekceli sexy grey tu tak nmpak mana pun. Tapi kalau orang tu perasan, mesti dia akan ckp mcm ni "ceh, pandai dah pakai contact lens sekarang ni." Me like err ekceli dah lama pakai contact lens tapi just yg natural pulak, tidak berwarna hihi. Comel tak? Comeeeeeel tak?! Tekanan jiwa dah ni ehek. Ohh lagi satu nak cerita ni, last saturday aku ada drive dekat Proton City haha. Oh berani sangat padahal license pun haram takdak -.- On the way nak amik license. But dont worry, masa tu ada ayah and my sister, Kak Jieha yg risaukan saya gila babun laut masa drive tu haha gila lawak bilaa dia marah aku bihkos salah masuk gear hoho. Drive boo. Hm ingatkan nak amik lesen sekali dengan Tyma, tapi dia taktau lah confirm ke tak. Lesen ni penting okay? Lagi ayah sekarang selalu sakit pinggang :( Kalau Kak Jieha tinggal jauh, siapa nak drive? Ibu suruh postpone amik lesen, tapi rasanya dah takboleh postpone lagi - lagi dengan keadaan ayah yang macam tu hm. Tambah pulak ibu pun tak reti drive, so aku pun dah kena ada keyakinan berdikari sendiri lah :) Doakan saya berjaya dapatkan lesen. Duit dah ada, hasil titik peluh sendiri. Kerja cashier dah 4 bulan, inshaALLAH tambah duit gaji hujung bulan ni je dah cukup. Pray for me ^^v